nl-NLen-US

Eminent, the art of creation

Eminent is al 35 jaar het toonaangevende bedrijf binnen de veredeling en verkoop van speciale groenten. Wij hebben ons door de jaren heen geprofessionaliseerd in twee vakgebieden. Eminent Food voor de verkoop van speciale groente producten en Eminent Seeds voor de veredeling van de speciale groente rassen.

Eminent Seeds

Eminent Seeds is gespecialiseerd in de veredeling van speciale tomaten, paprika’s en pepers, welke zich onderscheiden in kleur, vorm, maat en smaak. Met het unieke genen pakket onderscheiden wij ons van alle andere veredelingsbedrijven. 
Op de lijst van succesvolle hybride’s  staan de Tinkerbell®,  de rode en gele babyblok paprika, de Tomberry®, de rode en gele pareltomaten en de Habanero F1 peper. De veredeling  van deze specialties vindt plaats in eigen huis door gebruik van de modernste veredelings technieken en onder de strenge regels van het GSPP protocol.

Eminent Food

Het assortiment van Eminent Food heeft zich de afgelopen jaren steeds meer uitgebreid met nieuwe types en variëteiten. Alles wat afwijkt van standaard groente in vorm, kleur, maat en smaak heeft direct onze aandacht.  Voldoen deze producten aan onze hoge eisen, dan voegen wij deze toe aan ons assortiment.

Tomberry®

champagneDe Tomberry® is de parel in ons assortiment, een uniek product door Eminent ontwikkeld. ’s Werelds kleinste tomaat!  In rood en geel verkrijgbaar, maar bij Eminent Seeds wordt ook al hard gewerkt aan de veredeling van andere kleuren.
De Tomberry® is klein van stuk, maar groots in z’n toepassingsmogelijkheden. Uitermate geschikt als finishing touch op een amuse, maar ook eenvoudige te gebruiken als strooi/garneer-tomaat door een salade. Met die gedachte hebben wij een unieke verpakking ontwikkeld die volledig bijdraagt aan de toepasbaarheid en het concept compleet maakt . Het communiceert alles: gebruikstips, toepassingen, houdbaarheid, maar bovenal gebruiksgemak.

The new art of creation

We willen voorop lopen en de beste zijn, dus stellen we hoge eisen aan onszelf.  We vinden dat onze klanten dat ook van ons mogen verwachten. Deze beloftes en waar we als Eminent voor staan komen terug in ons nieuwe kwaliteitslogo en huisstijl, the new art of creation. Een prachtig resultaat waar wij bijzonder trots op zijn. Wij nodigen u van harte uit voor de introductie van het kwaliteitslogo en om u te laten inspireren door het nieuwe Tomberry®- concept.

Wanneer? 7 februari 2018 om 16.30 uur
Waar? Fruit Logistica Berlijn, Hall 3.2 stand C26
       Volg ons via de livestream op Facebook of Instagram!