nl-NLen-US

Eminent viert 35 jarig jubileum

Op vrijdag 20 april was het 35 jaar geleden dat Eminent is opgericht. Dit unieke moment en de opening van onze demo kas, hebben we samen met onze relaties gevierd in het World Horti Center in Naaldwijk. In onze demo kas presenteren wij onze nieuwste rassen en de laatste innovaties binnen onze veredeling.

35 jaar innovatie

Eminent is al 35 jaar het toonaangevende bedrijf binnen de veredeling en verkoop van speciale groenten. Wij werken aan innovatie en ontwikkeling van bijzondere producten in vorm, kleur, maat en smaak.

Inspirerende gastsprekers

In 35 jaar is onze kennis op het gebied van groenten gegroeid naar het hoogste niveau. En we blijven vooruit kijken! Dit hebben wij deze middag gedaan samen met inspirerende gastsprekers.
Ambassadeurs Sandra Ysbrandy (interim i.p.v. Rudolph van Veen) en Tamara de Weijer, van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit, vertelde hoe leuk het is om te variëren met verschillende soorten en kleuren groenten, het is ook erg gezond! Goede voeding kan zowel ziekten voorkomen, als ingezet worden bij de behandeling van ziekten.
Anneke Ammerlaan, trend- en foodwatcher, heeft met haar kennis en ervaring, een visie gegeven op de trends in groenten en de visuele rol van groenten binnen retail en de horeca.

35 jaar Eminent in beeld

Bekijk de 35 jaar Eminent bedrijfs- en productontwikkelingen in een online presentatie.