nl-NLen-US
Portobello met Tomberry<sup>&reg;</sup> Pareltomaten

Ingrediënten

2 uien
2 teentjes knoflook
75 gram Tomberry® Pareltomaten
4 portobello`s
1 mozzarellabol
2 1/2 eetlepel olijfolie
2 versgemalen peper
2 theelepel oregano
1 1/2 eetlepel fijn gesneden basilicum

 

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 200 °C.

Pel en snipper de uien en de knoflook. Was de Tomberry® Pareltomaten. Borstel de paddenstoelen schoon, breek de steeltjes eruit en hak deze grof.Snij de mozzarella in plakjes.

Verhit 2 eetlepels van de olie en fruit de ui met de knoflook en de grof gehakte steeltjes 3 minuten op een halfhoog vuur. Schep de Tomberry® Pareltomaten er door en bak ze 2 minuten mee.

Leg de portobello`s met de hoedzijde naar beneden tussen het uienmengsel in de pan en bak ze 2 minuten mee. Schep de paddenstoelen uit de pan en leg ze met de hoed naar beneden in een ingevette ovenschaal.

Breng het uienmengsel op smaak met peper en zout en verdeel het over de paddenstoelen. Verdeel de mozzarella over het geheel en bestrooi met oregano.Zet de schaal ± 10 minuten in de voorverwarmde oven en laat de kaas smelten.

Bestrooi het eindresultaat met basilicum en wat extra Tomberry® Pareltomaten.